Spaghetti Aglio e Olio
Italian
Vegetarian
A simple yet flavorful Italian pasta dish with garlic, olive oil, and red pepper flakes.
1/1
Amount | Ingredient |
---|---|
2 tsp | Salt |
300 g | Spaghetti |
4 tbsp | Olive Oil |
4 | Garlic cloves |
1 tsp | Red Pepper Flakes |
1 tbsp | Parsley |
1 tsp | Pepper |
1
Ingredients | |
---|---|
| Cook the spaghetti in a large pot of salted boiling water until al dente. Drain and set aside. 10 minutes cook |
| In a skillet, heat olive oil over medium heat. Add minced garlic and red pepper flakes. Sauté for 2-3 minutes until fragrant. 3 minutes cook |
| Toss the cooked spaghetti in the skillet with the garlic and oil mixture. Season with salt and pepper. Serve hot, garnished with chopped parsley. 2 minutes season |
#Classic
#Garlic Lovers
#Easy Dinner
#Weeknight Pasta
Other recipes from testUser
4.0
Grilled Chicken Salad
Gluten-Free
Low-Carb
1.0
Pasta Primavera
Italian
Vegetarian
4.0
Spaghetti Carbonara
Italian
Hat sehr gut geschmeckt. Habe aber statt den Spaghetti Tortellini genommen und statt dem Olivenöl mit Knoblauch Tomatensoße mit Gemüse dazu gemacht.
LG
Furz trocken. Hab ich mit ach und krach nicht meinen Schlund herunterbekommen. Und vielen Dank an diesen total blöden Kommentar von Frau Bambi, die sich wohl lieber nach einem Tortellini mit Knoblauch Tomatensoße Rezept umschauen hätte sollen, anstatt hier die Bewertungen zu verfälschen!!